Türkiye’de İmplant Tedavisi

türkiye'de implant tedavisi

Türkiye’de İmplant Tedavisi

Türkiye’de İmplant Tedavisi ; Yurt dışında yaşayan Türk hastalarımız için uygulamış olduğumuz implant diş tedavisi ve tatili bir arada sunuyoruz.

Türkiye’de İmplant diş yaptırmak son yıllarda artık yurt dışında yaşayan hastalarımızın tercih ettiği bir seçenek olmaya başladı.

İmplant Diş gerçek dişe en yakın çiğnemeyi sağlaması nedeniyle tercih nedeni olması ve kaplama olarak porselen ve zirkonyum kaplama artık 1 günde uygulanabilmektedir.

Yurt dışından gelecek olan hastalarımızdan önce diş röntgeni istemekteyiz ve planlama yapmaktayız. Merak ettiğiniz soruları cevaplayacak olursak;

İmplant Nedir?

İmplant ya da diş implantı ; titanyumdan imal edilmiş vida veya kök formunda olup eksik dişlerinizin yerine  çene kemikleri içerisine yerleştirilmektedir.

 İmplant Tedavisi Nasıl Uygulanır?

Diş İmplantları ; alanında uzman bir hekim tarafından çene kemiğine uygun çapta ve uzunlukta yuvalar açılarak yapılır. Titantum İmplantarın yerleştirilmesi için lokal anestezi ile uygulama  yapılacak bölgeniz uyuşturulması ile başlamaktadır. Sonrasında implantlar çene kemiğine yerleştirerek uygulama tamamlanmaktadır.

İmplant Tedavisi Ne Kadar Sürer?

1 Günde uygulanan diş implantının çeneye uyum sağlaması kişiden kişiye göre değişmektedir. Çene kemiği ne kadar hızlı uyum sağlar ise o kadar çabuk tedavi süreciniz tamamlanmaktadır.

Diş randevu kolaylığı

Tedavi planlaması sonrasında kliniğimiz tarafından sizin için de uygun olan tedavi tarihi için randevu oluşturulur.

Diş tedavisi için havaalanı transfer

Yurtdışından ağız ve diş tedavisi için gelen tüm hastalarımıza özel havaalanı transfer imkânı sağlanır.

Diş tedavisi için otel ve konaklama hizmeti

Anlaşmalı olduğumuz otellerde konaklama imkânı sağlanır. Hastalarımız, Türkiye’de bulundukları ağız ve diş tedavileri boyunca konforlu bir süreç geçirirler.

Diş tedavisi için gezi ve rehber desteği

Hastalarımız hem diş tedavilerini yaptırıp, hem de dinlenmek için anlaşmalı olduğumuz tur şirketleri vasıtasıyla İstanbul’u gezme fırsatı bulmaktadırlar.

Türkiye’de İmplant Tedavisi Tedavisi Sonrası Bakım

İmplant tedavisinden sonraki bakım, herhangi bir sorunu önlemek ve implantın daha uzun süre kalıcı olmasını sağlamak açısından çok önemlidir. Diş hekiminiz aksini önermedikçe, günlük bakım ve rutin diş kontrolleri tedavi sonrası bakım için yeterli olacaktır.

Günlük bakım için normal dişlerinize uyguladığınız gibi düzenli fırçalama, diş ipi kullanma, ağız çalkalama suları ile temizleme işlemleri uygulanmalıdır

Türkiye’de İmplant Tedavisi Fiyatları

Bir ya da birden fazla dişiniz eksik olabilir. Bu sizin için yemek yerken zorluk oluşturabilir veya özgüveninizi düşürebilir. Diş problemleri için çözümler hayli pahalı olsa da, çaresiz değilsiniz.

Türkiye, kapsamlı tecrübesi olan diş hekimleri, sayısı gittikçe artan başarılı operasyonları, harika sonuçları ve uygun fiyatları ile size çok uygun fiyatlar karşılığında implant tedavileri önermektedir. Genel olarak fiyatlar implant sayısı ve hastanın genel diş durumuna göre değişiklik göstermektedir.

Randevu ve detaylı bilgi için Whatsapp Numaramızdan bilgi alabilirsiniz.

Hizmet Bölgelerimiz

Şişli İmplant Diş – Osmanbey İmplant Diş – Harbiye İmplant Diş – Mecidiyeköy İmplant Diş – Pangaltı İmplant Diş – Halaskargazi İmplant  Diş – Nişantaşı İmplant Diş – Feriköy İmplant Diş – Bomonti İmplant Diş – Beşiktaş İmplant Diş

 

Türkiye’de İmplant Tedavisi 

Türkiye’de İmplant Diş 

Türkiye’de İmplant Diş Fiyatları

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp