Üst Çene İmplant Fiyatları

ust-cene-implant-fiyatlari

Üst Çene İmplant Fiyatları

Üst çene implant fiyatları hesaplaması yapılmadan önce röntgen çektirmeniz ve muayene yaptırmanız gerekmektedir. Yine de genel bilgilendirme  açısından üst çenede hiç diş bulunmaması durumunda çene kemiğinin durumuna göre 6 veya 8 implant uygulaması yeterli olmaktadır. Çene yapısının incelenmesi ile 6 ya da 8 implant yapılmasına hekim tarafından tavsiye edilmektedir.

Çene Kemiği Erimesi Bulunan Hastalar İmplant Yaptırabilir mi?

Çene kemiği erimesi bulunan hastalara her zaman 6 ya da 8 implant uygulanamayabilir. Çözüm olarak kısa ark uygulaması yapılarak 4 implant üzeri All on Four konsepti ike uygulama gerçekleşmektedir. Üst çene de kısmı dişsizlik mevcut ise detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

All On Four implant tekniğinin avantajları nelerdir?

All On Four tedavisinin avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Tam dişsiz hastalara aynı gün, tek bir cerrahi işlem ile sabit diş protezi yapılabilme imkanı sunar.
  • Sinüs yükseltme ameliyatı, kemik ilavesi gibi herhangi bir ileri cerrahi işlem uygulanmadığından operasyon daha kolaydır.
  • Dental implant ameliyatı süresi daha kısadır.
  • Kullanılan dental implant sayısı azaldığından ve ilave cerrahi işlem gerektirmediğinden dolayı, maliyeti klasik dental implant tedavisine oranla daha düşüktür.
  • Kişiye özel planlanabilen, estetik bir görünüm ve gülme hattı, gülüş estetiği sağlar.
  • Temizliği ve bakımı, klasik dental implant üstü sabit diş protezlerine göre daha kolaydır.
  • Hareketli diş protezi kullanamayan, bulantı refleksi olan hastalar için uygundur.
  • Dizaynı tam diş protezlerine (damaklık) göre farklıdır. Hastanın damak kısmını kaplamadığından alışması ve kullanımı daha kolaydır.
  • Gerekli tedavi seans sayısı az olduğundan, şehir dışında ikamet eden hastalar için uygundur.

 

Üst Çene İmplant Fiyatları Nasıl Hesaplanır?

Yan yana eksik olarak ikiden fazla diş  bulunduğu durumlarda eksik olan bölgenin başına ve son bölgesine implant yapılabilir. Bu implantlar üzerine yapılacak  dişler için köprü kurulur bu durumda implant sayısı ve diş sayısı birbirinden farklı olacağından üst çene implant fiyatları ayrı ayrı hesaplanır.  İmplant uygulamasına ilave olarak çene kemiğinde yapılacak osteotomi greft ve membran uygulaması üst çene implant fiyatları belirlemesinde değişiklik gösterecektir.

Yukarıdaki Örnekten görüldüğü gibi Tam dişsizlik durumunda 28 adet diş eksikliği oluyor. Bu durumda 28 adet eksik diş için 28 implant yapılmamış. Bunun yerine üst çeneye 8 alt çeneye 6 adet İmplant yapılarak bu implantların üzerine 28 üyeden oluşan bir köprü yapılmış. Bu durumda Üst çene implant fiyatları hesaplaması yaparken 8 adet implant maliyeti + 14 adet diş ücreti (porselen diş ya da zirkonyum diş ) ücreti olarak fiyat hesaplaması yapılmalıdır.

alt çene içinde aynı durum geçerlidir. Alt çene implant fiyatları hesaplaması yapılırken 6 adet implant + 14 adet diş protez ücreti şeklinde maliyet hesabı yapılıyor.

Detaylı bilgi ve Randevu İçin : 0 507 856 81 16 numaradan bize ulaşabilirsiniz.

İmplant Fiyatları

Türkiye’de İmplant Tedavisi

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp