Emax Diş Kaplama

emax-dis-kaplama

Emax Diş Kaplama sanatçıların tercih etmesiyle birlikte tanınmaya başlayan,lityum seramikten yapılan dayanıklı diş kaplama yöntemidir. Dizi film oyuncularının ve ya mankenlerde görmüş olduğunuz diş kaplamalarına sizde artık sahip olabileceksiniz. Emax Kaplama Ön kesici dişlere uygulanmaktadır.

Emax Diş Kaplama ile diş güzelliğiniz ve gülüşünüz kusursuz olacak.

 

 Konuşurken özgüven kaynağımız olan dişlerimiz iletişim kurmuş olduğumuz kişiye karakteristik özelliğimizi de aslında göstermektedir. Konuştuğunuz insanın dişleri sararmış, eksik ve ya çapraşıklık olan kişilerde sizde bu durumu fark edersiniz. Peki bu sorunlardan herhangi biri siz de bulunuyorsa sizin tercih edeceğiniz olan Emax Kaplama Yöntemi sizin de dişlerinizi sanki bir Hollywood yıldızlarının dişleri gibi muntazam dizilimli görselliği ile mümkün kılmaktadır.

Emax Diş Kaplama Süreci Nasıldır?

Öncelikle size uygun saatlerde belirlemiş olduğumuz muayene ile süreç başlamaktadır.hastaların süreci ön muayene ile başlar. Muayenede uzman hekimimiz tarafından incelenen dişleriniz ile sizin beklentilerinizi dinleyerek size özel en uygun tasarım planlanmaktadır.

Devam eden süreçte uygulama yapılacak diş ölçüleriniz alınarak dişlerin hazırlanma sürecine geçilmektedir. Dişlerin hazırlanma süreçleri 1-5 gün arasında değişmektedir.

Dişlerin takılmadan önce çiğneme , ağız kapatma konforu göz önünde bulundurularak son kontroller yapılır ve Emax Diş Kaplamalarınız yapıştırılarak sabitlenir.

Emax Diş Avantajı

Emax kaplamanın avantajı, ön dişlerde metal alt yapı olmadan, ışığı geçirebilmeleri ve doğal diş görünümü sunmalarıdır. Başarılı ve düzgün bir biçimde kron köprü uygulaması yapılmasına olanak tanır. İyi bir ağız bakımı ile kullanım süresini uzatabilirsiniz. Alerjik reaksiyona neden olmaz. 

EMAX KURON VE ZİRKONYUM KURON ARASINDAKİ FARKLAR

Emax kuron ve zirkonyum kuron estetik diş hekimliğinde sıklıkla tercih edilen uygulamalardandır. Emax kuronun ışık geçirgenliği zirkonyum kaplamaya göre daha fazladır. Emax dişler daha doğal ve estetik bir görüntüye sahip olur. Zirkonyum kuronlar ise Emax kuronlara göre çok daha dayanıklıdır ve uzun süre kullanılabilir.

Emax Diş Kaplama Fiyatları 2019

Emax kaplama, emax lamine, emax empress ve emax fiyatları 2019 hakkında detaylı bilgi almak için Dentadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Kaç dişe uygulanacaksa ona göre fiyatları değişiklik gösterebilir. Ücretsiz muayene hizmetimizden yararlanarak aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz.

Hizmet Bölgelerimiz

Şişli Emax Diş – Osmanbey Emax Diş – Harbiye Emax Diş – Mecidiyeköy Emax Diş – Pangaltı Emax Diş – Halaskargazi Emax Diş – Nişantaşı Emax Diş – Feriköy Emax Diş – Bomonti Emax Diş – Beşiktaş Emax DişEmaxDiş – Harbiye Emax Diş

Türkiye İmplant Diş Fiyatları

Türkiye İmplant Diş Tedavisi

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp