Diş Beyazlatma Mecidiyeköy

Diş Beyazlatma Mecidiyeköy ‘de bulunan kliniğimizde 60 dakikada uygulanmaktadır. Diş Beyazlatma ; çay , kahve, sigara tüketimi ile zamanla dişin  gerçek rengini kaybetmesinden dolayı tercih edilmektedir. Siz de gülerken diş renginizden rahatsız oluyorsanız Kliniğimize uğrayarak ve ya WhatsApp üzerinden bilgi alabilirsiniz.Dişlerde 2 türlü renk değişimi (iç ve dış renklenme) olmaktadır. İç renklenmek dişin fırçalama ile giderilemeyen lekeleridir. Dış renklenme ise sigara, çay, kahve, kola, şarap tüketimi gibi durumlarda yapışan renklerdir. (Diş taşı temizliği önerilmektedir.

60 Dakikada Diş Beyazlatma

dis-beyazlatma

  • Doğal Beyazlık
  • Minimum Diş Hassasiyeti
  • Ağrısız ve Aşınmasız

Diş Beyazlatma Yöntemleri

Diş beyazlatma  Ofis tipi ve ev tipi beyazlatma olarak 2 şekilde terich edilebilir. Ofis tipi beyazlatma klinik ortamında 1 saatte tamamlanan ve diş rengini 3-4 ton açmak için uygulanmaktadır. Ev tipi beyazlatmada ise size özel hazırlanan beyazlatma apareyi ile uygulanmaktadır.

Diş beyazlatmayı Kimler Yaptırabilir ?

Diş beyazlatma dişlerde problem olmaması ve diş eti rahatsızlığı olmayan her birey diş beyazlatma yaptırabilir. Bu nedenle diş beyazlatmayı düşünen bireylere öncelikle diş hekimimiz muayene edip uygun gördükten sonra uygulanmaktadır. Ayrıca büyüme ve gelişimini tamamlamamış bireylere, gebelere ve emziren annelere diş beyazlatma önerilmemektedir.

Diş beyazlatma Dişlere Zara Verir mi?

Diş hekiminin doğru uygulaması halinde dişlere zarar vermediğini söyleyebiliriz.

Beyazlama Herkeste Aynı mı Olur?

Hayır, diş beyazlatma yöntemi herkeste aynı uygulansa da diş yapısına bağlı olarak farklılıklar gözlemlenmekted,r.

Yan Etkileri Var mı ?

İlk 24 saat hassasiyet gözlemlenen hastalar olmuştur ve bir çok hastamızda herhangi bir hassasiyet gözlemlemedik.

Ne Kadar Sürede Tekrarlan malıdır?

Bu süreç sizin ağız ve diş bakımınız ile ilgilidir. Ama genel olarak 6 ay – 2 yıl arasında diyebiliriz.

Diş Beyazlatma Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

İlk bir hafta önemlidir. Diş beyazlatma yaptıran bireylerin ilk hafta renkli yiyecek ve içeceklerden uzak durmasını tavsiye etmekteyiz.Beyazlatma sonrası çay, kahve, sigara, kırmızı şarap, vişne suyu gibi dişi renklendirebilecek gıdalardan uzak durmakta fayda vardır. Genel ağız bakımına dikkat edilmesi de renkleşmelerin tekrarlamasını önleyecektir.

Hızlı Randevu 

Hızlı randevu; Whatsapp numaramızdan ve ya Canlı Destek üzerinden alabilirsiniz.

Hizmet Bölgelerimiz

Mecidiyeköy Diş Beyazlatma, Şişli Diş Beyazlatmaİstanbul Diş Beyazlatma, Esentepe Diş Beyazlatma, Gayrettepe Diş Betazlatma, Beşiktaş Diş Beyazlatma

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp