Tam Dişsiz Hastalarda İmplant

tam-dissiz-hastalarda-implant

Tam dişsiz hastalarda implant uygulamaları, hastanın röntgen veya tomografi çekiminden sonra tedavi süreci belli olmaktadır.
Tam dişsiz hastalarda gerçek diş çiğneme konforunu implant diş tedavisi ile elde etmeleri mümkündür. İmplant diş uygulamalarında hastanın tercih etmiş olduğu implant markalarını uygulamaktayız.

İmplant yaptıracak olan hastaların, tedaviye başlamadan önce merak ettiği ve araştırdığı konuların başında İmplant Markaları ve Fiyatları bulunmaktadır.

İmplant Markalarını Araştırırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

  • Öncelikle daha önce implant tedavisi yaptıran hastalardan bilgi alarak referans markalarınızı seçebilirsiniz,
  • Referans aldığınız markaların bütçenize uygun olması,
  • Patentli ve bilinirliği yüksek olması,
  • Ömür boyu garantili olması,
  • Uygulamayı yapacak olan hekim tarafından uygulamaya elverişli olması,
  • Garanti belgesi mutlaka olmalıdır.

Günümüzde yüzlerce implant markası olmasına rağmen tercih edilen en iyi implant markalarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Kullandığımız Markalar

İsveç Marka İmplant : Nobel Biocare 
İsveç Marka İmplant : Astra Tech
Tedavi Süresi Ne Kadar Sürüyor?
Röntgen çekiminden sonra uzman hekimimiz çene yapınızı inceliyor ve ona göre tedavi sürecinizi planlıyoruz. Çene kemiğiniz implant tedavisine uygun ise 1 Günde İmplant uygulamanız gerçekleşmektedir ve geçici protezler implantlara uygulanmaktadır. 1-3 ay gibi bir süre içerisinde implantlar çene kemiğinize uyum sağladığı için kaplamalar uyum sağladıktan sonra uygulanmaktadır.
Kaplamada gerçek diş rengine en yakın olan Zirkonyum Kaplamayı tercih ediyor hastalarımız.
Tam Dişsiz Hastalarda İmplant Fiyatları
Çene kemiğiniz implant tedavisine uygun ise seçtiğiniz implant markasına göre fiyatlar değişmektedir. Bu nedenle WhatsApp üzerinden bizden bilgi alabilirsiniz.
Türkiye’de Tam Dişsiz Hastalarda İmplant
Türkiye’de dental implantlar için hizmet bulmak sizin için kolay olmalıdır. Medikal Dent’te biz her zaman emrinizdeyiz. Türkiye’de dental implant yaptırmak için daima bir dişhekimine danışabileceğinizi ve daha sonra fikrinizi değiştirebileceğinizi unutmayın. Dental implantlarla ilgili inançlarınızı takip etmekten çekinmeyin ve uzmanların sizi istemediğiniz bir çözümü seçmelerine izin vermeyin. En azından ikinci bir görüşe başvurabilirsiniz.
Bununla birlikte, diş turizminin en yeni trendini destekliyorsanız, süreç yalnızca birkaç adım daha uzundur. Türkiye’de dental implantlarla yapılan optimum bireysel tedavi planınız, bize yalnızca ilgili tüm detayları ve panoramik bir filmi veya 3D taramasını gönderdikten sonra hazır olacaktır. Gezinizi organize etmeye ve Türkiye’nin diş implantlarının yerleştirilmesi bitinceye kadar ülkenin başkenti İstanbul’da kalmaya özen göstereceğiz. Keyifli bir uçuş ve konaklama için en iyi koşulları alacağınızı tereddüt etmeyin!
Randevu ve Bilgi için bizimle sitemiz üzerinden canlı destek WhatsApp, Telefon aracılığı ile bilgi alarak randevu oluşturabilirsiniz.
Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp