Dijital Anestezi

Ağrısız Dijital Anestezi;  Birçok insan diş hekiminden korkar çünkü diş enjeksiyonları ile ilgili kötü deneyimler yaşamışlardır. Bu, diş tedavisinden kaçınmalarını sağladı: Şimdi, diş tedavisi sırasında işin korkunç diş şırıngası kullanmadan yapılabileceğini bilerek rahatlayabilirler !

İĞNE KORKUSUNU GEÇMİŞTE BIRAK!

Dijital Anestezi, çoğu çocuk olmak üzere birçok hasta için gerçek bir stres ve korku kaynağıdır. Bazı insanlar, ağızlarına yaklaşan bir iğnenin görünce baş dönmesi yaşarlar. Genel olarak, hiç kimse bu tür bir diş ziyaretinden hoşlanmaz.

Dişçiye gitmek söz konusu olduğunda, biraz endişe duyabileceğinizi ve uygulamalarımızı ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere uyarladığınızı anlıyoruz. Ofisimiz, diş tecrübenizi olabildiğince konforlu ve stressiz hale getirecek olan Diş Anestezi Sistemini uygulanabiliyor.

Pek çok diş tedavisi türü anestezik enjeksiyonlara dayanır, ancak enjeksiyon almaktan rahat değilseniz, tedavinizin tamamlanamayacağı anlamına gelebilir. Diş Anestezi Sistemi, bilgisayar kontrollü bir diş enjeksiyon sistemidir ve yavaş, sabit bir anestezi uygulaması nedeniyle bir alanı uyuşturmanın en etkili yollarından biridir.

Bu aynı zamanda sizin için daha az rahatsızlık anlamına gelir, çünkü enjeksiyondan kaynaklanan iğnenin çoğu çok hızlı bir şekilde verilen solüsyondan gelir.

Ağrısız  Dijital Anestezi

İlk başta, diş anestezisi sırasında iğnenin ağrıya neden olmadığını, bunun yerine dişinizin yanındaki dokulara (sinirlere) giren sıvının basıncı olduğuna dikkat etmeliyiz. Bu basıncı düzenleyerek, Değnek makinesi hastalarımızın deneyiminde devrim yaratacak.

Değnek, kontrollü ve ağrısız bir akış hızı ile anestezi veren bir bilgisayar kontrollü diş anestezi sistemidir. Bu sistem diş fobisi ile mücadele eden insanlar için bir çözümdür.

Daha rahat olmanızı sağlayacak hafif bir baskı hissedeceksiniz ve bu nedenle ziyaretinizi daha eğlenceli bir hale getirin. Bu işlem aynı zamanda iğnenin ağza yaklaşması için görsel etkiyi de ortadan kaldırarak, sonuçta hastalar için kaygı seviyesini azaltır. Dental anestezi için kullanılan alet bir iğneye benzemiyor, aksine bir kaleme veya kaleme benziyor.

YENİLİKÇİ, GELİŞMİŞ, HASTA DOSTU TASARIM

Değnek bir şırıngadan çok bir kalem gibi görünür ve ucundaki iğne çok küçük ve ayrıktır. En son teknolojinin yardımıyla, tam olarak ihtiyaç duyduğunuz anestezi tam olarak doğru oranda sunar, bu yüzden ne kadar iyi çalıştığı konusunda korkacak hiçbir şeyiniz yoktur.

Diş bakımınızın her yönü için optimum bir deneyim yaratmaya kendimizi adadık.  Tek Diş Anestezi Sistemi ve her zaman istediğiniz anksiyete gerektirmeyen diş sağlığını nasıl alabileceğinizi öğrenmek için lütfen ofisimizle iletişime geçin.

Türkiye’de Diş Tedavisi 

Yurt dışında yaşayan Türk ve yabancı uyruklu vatandaşlarımız için yaşamış olduğu ülkeye göre gayet uygun olduğu için tatil ve sağlık seyahatini bir arada gerçekleştirmek için bir fırsat buluyor.  Siz de ihtiyacınıza göre bilgi almak için bize WhatsApp numaramızdan ulaşabilir ve fiyat alabilirsiniz.

Randevu ve Bilgi için bizimle sitemiz üzerinden canlı destek WhatsApp, Telefon aracılığı ile bilgi alarak randevu oluşturabilirsiniz.
Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp