Fastbraces

Fastbraces

Fastbraces, güvenle gülümsemenizi sağlayacak diş düzleştirme uygulamasıdır! Yeniliğinden dolayı, bu özel tedavi etkileyici bir zaman diliminde yüksek kaliteli sonuçlar sunar, vaka tedavinize bağlı olarak 3 – 12 ay arasında tamamlanır. Fastbraces® çocuklar ve yetişkinler için güvenli ve etkilidir. Konsültasyonunuz sırasında diş hekimi seçeneklerinizi sizinle görüşecek ve sizin için hangi Fastbraces paketinin uygun olduğunu belirleyecektir.

Fastbraces’in Faydaları:

  • Dişlerinizi düzeltmek için harika bir yol
  • İnce – çıplak gözle görülmeyen açık seçenek
  • Minimal tutucu aşınması
  • Doğal ısırık korunmuş
  • Hızlı sonuçlar
  • Klinik olarak kanıtlanmış
  • Yüksek başarı oranı

Fastbraces Sistemi Nedir?

Fastbraces tedavi başlangıcından itibaren aynı zamanda diş kökleri ve taç taşımak için üçgen parantez ve ısı ile aktive olan teller, patentli özellikleri hızlandırılmış bir ortodontik sistemdir. Dişleri iki farklı aşamada (önce taç ve sonra kök) hareket ettiren geleneksel diş telleriyle karşılaştırıldığında, Fastbraces sistemi, daha hızlı çalışan ve şaşırtıcı derecede yumuşak olan farklı türde bir güç uygulayarak ikinci adımı atıyor!

Sonuç, minimum rahatsızlık ile daha hızlı dişlerin hizalanmasıdır. Birçok hasta bir yıldan az bir sürede istedikleri sonuçları elde eder!  Fastbraces için iyi bir aday olup olmadığınızı belirlemek için  kapsamlı bir değerlendirme ile başlıyoruz. Ardından, eşsiz ağzınız için en iyi tedavi planını oluşturmak için X ışınlarını ve dişlerinizin izlenimini alıyoruz.

Tedavi tamamlandıktan sonra, gülümsemenizi korumak için minimal tutucu kullanımı (günde yaklaşık 15 dakika) gerekir. Pinney’nin hastaları Fastbraces’ı çok seviyor çünkü sadece hızlı değil; aynı zamanda sağduyulu, uygun fiyatlı ve daha az ofis ziyareti gerektirir.

Fastbraces Bana Uygun Mudur?

Çabuk dişler, kalabalık dişlerde, aralıklı dişlerde, döndürülmüş dişlerde ve hafif-orta şiddette yanlış hizalama için geleneksel ortodontik tedaviye alternatif olarak kullanılabilir. Fastbraces sistemi hem çocuklar hem de yetişkinler için güvenli ve etkilidir ve sonuçlar uzun vadeli ve kalıcıdır. Daha görünmez bir görünüm istiyorsanız, Fastbraces Clear seramik dirsekler de mevcuttur.

Invisalign nedir?

Invisalign, şeffaf plastik hizalama tepsileri kullanarak dişlerinizi düzelten inanılmaz bir sistemdir. Adının dediği gibi Invisalign görünmez kalırken dişlerinizi mükemmel bir hizaya sokar! Plastik hizalayıcılar dişlerinize özel olarak uyar ve giyildiğinde pratik olarak görünmezdir. Tüm insanlar görecek güzel ve yeni bir gülümseme!

Bir Invisalign danışmanlığı için ofisimize geldiğinizde, ideal bir aday olup olmadığınızı öğrenerek başlayacağız. Özel hizalayıcılarınızı oluşturmak için dişlerinizle ilgili izlenim bırakacağız. Her iki haftada bir, hizalayıcıları değiştireceksiniz ve siz bilmeden önce gülümsemeniz mükemmel olacak!

Invisalign benim için uygun mu?

Ortadan kaldırmak istediğiniz boşluk veya çarpık dişleriniz varsa, Invisalign sizin için mükemmel bir seçimdir. Bir yıl kadar kısa sürede birçok basit konuyu düzeltebilir! Tedavi yemek yemeniz dışında her zaman hizalayıcılarınızı takmanızı gerektirir, bu nedenle en iyi sonuçları almak için yolda kaldığınızdan emin olmanız gerekir.

Alternatif tedavi yöntemi olarak;

Saklı Tel –  Görünmeyen Tel

Saklı Tel  (Görünmeyen Tel) ; dişlerin dile bakan iç yüzeyinden takılan braketlerdir.

Lingual diş telleri, dişlerinizin arkasına bağlı olması dışında geleneksel diş tellerine benzer, bu yüzden neredeyse görünmez.

Lingual diş telleri, dikkatlice dişlerinizi doğru pozisyona getirir ve yüzünüzü, gülüşünüzü ve güveninizi dönüştürebilir. Sonuçlar, birkaç hafta sonra dişlerde değişim hızlıca görülebilir.

Dilsel diş tellerinin faydaları

Lingual diş tellerinin birçok faydası vardır, en belirgin olanı dişlerin arkasında oldukları gibi görünüşte neredeyse görünmez olmalarıdır. Standart diş telleri gibi, her braket her bir dişe takıldığı için tedaviniz üzerinde optimum kontrol sağlarlar, böylece yanlış hizalamaları düzeltmek için tüm dişlere kuvvet uygulanır.

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp