Ucuz İmplantlar

Ucuz implant

Ucuz İmplantlar : Hastanın bütçesine bağlı olarak, marka ve klinik uygulama ücretlerine bağlı olarak fiyat aralığı fazlaca değişebilir. Bu kadar geniş bir fiyat aralığı nereden geliyor ve ucuz implantların kalitesi en pahalı implantlardan farklı mı?
İmplantların kalitesini ne belirler?
Şu anda, birkaç binden fazla üretici, birlikte üç binin üzerinde farklı implant sistemi sunan dental implantların üretimine katılıyor. Üreticiler arasında hem tanınmış Avrupalı ​​şirketler (Straumann, Nobel Biocare) hem de Uzak Doğu’dan, özellikle Çin ve Tayvan’dan küçük, yaygın olarak bilinmeyen şirketler var. Her şirketteki implant üretim süreci aşağı yukarı aynıdır, ancak her zamanki gibi şeytan ayrıntıda gizlidir. Ucuz implant

İmplant bileşimi, yani düzensiz titanyum
Bütün üreticiler implantlarının saf titanyumdan yapıldığını iddia etmelerine rağmen, bu tamamen doğru değildir. Çok düşük safsızlık içeriğine sahip metal üretmek teknik olarak zordur ve çok pahalıdır. Bu nedenle birçok şirket, özellikle de küçük şirketler, diğer elementlerin karışımını içeren vanadyum, niyobyum, alüminyum, alüminyum veya zirkonyum içeren titanyum alaşımlarından implantlar yapıyor.
Titanyum alaşımlı implantlar çok dayanıklı olma avantajına sahiptir. Bununla birlikte, yapılan son çalışmaların sonuçları, içerdiği katkıların insan vücudunu olumsuz yönde etkilediğini göstermektedir. Genellikle alerjik reaksiyonlara neden olurlar ve daha yüksek bir reddetme riski oluştururlar.
Özetle – İmplantların üretimi için kullanılan titanyum çeşitli şekillerde ortaya çıkabilir (dört sınıf saf titanyum ve diğer metallerle olan bileşiklerde). Aynı zamanda, titanyum sınıfı ne kadar yüksek olursa, elbette fiyatı etkileyen implant üretimi de o kadar pahalı olur.

Farklı iyileşme süreleri
İyileşme süreci sözde tarafından önemli ölçüde etkilenir implantın biyoaktif yüzeyi. Bu nedenle birçok üretici implant yüzeyini ayrıca, osseointegrasyon sürecini uyaracak özel bir madde ile kaplar (kemikle implant füzyonu). Bazen atomize titanyum plazmasıdır, ancak en sık bu fonksiyonda gözenekli bir seramik madde vardır – hidroksiapatit. Diş teli ve implant. Osseointegrasyon süreci ayrıca vidanın özel şeklinden, yani dişin çekilme şeklinden de etkilenir. Dişlerin şekli, kalınlığı, derinliği ve aralıkları implanta etki eden biyomekanik yüklerin dağılımını etkiler ve stabilitesini belirler. İyileşme sürecini hızlandıran özel yüzeyler sayesinde, yüksek kaliteli implantlar birkaç hafta içinde iyileşir ve genellikle olduğu gibi – birkaç ay içinde iyileşir.Ucuz implant

Modern teknolojiler
Bir çok implant üreticisi, çok sayıda klinik test denemesinden önce gelen kendi teknolojik çözümlerini uygular. Bu yenilikçi ve sürekli gelişen teknolojiler, şirket tarafından istihdam edilen bilim adamlarının çalışmalarının bir sonucudur. Aynı zamanda, tasarım ve uygulama faaliyetlerinde bulunan araştırma ekibi sadece implantoloji alanındaki en iyi uzmanları değil, aynı zamanda fizikçileri, malzeme bilimcilerini, biyokimyacıları ve BT uzmanlarını da içermektedir. Çeşitli uzmanların işbirliğine bir örnek, örneğin dünyanın önde gelen implant üreticilerinden Straumann olabilir. Şirket, diş implantlarını hava erişimi olmayan özel bir odada üreten ve ardından hastaya implant edilene kadar fizyolojik salin içinde depolayan tek şirkettir.

Son fakat en az değil – saygın üreticiler sözde sistem değişikliğine rağmen teslimat garantisi. Bu, implantın üretimden çekilmesinden sonra bile, diş hekiminin, örneğin konektörün değiştirilmesi gerektiğinde, implantın eksik kısmını bir “acil durumda” sipariş edebileceği anlamına gelir. Bununla birlikte, birkaç yıl çalıştıktan sonra genellikle piyasadan düşen küçük şirketler söz konusu olduğunda, bir “yedek parça” elde etmek imkansız olabilir ve doktor tüm implantı değiştirmek zorunda kalır.

Bu nedenle, yıllarca süren araştırmaların, deneyimli bilim adamlarının, işçilik hassasiyetinin, fizik ve biyofizikteki son kazanımların daima yüksek kalitede implantların gerisinde kaldığını hatırlayalım. Uzun süreli garanti ve yedek parçaların mevcudiyeti de önemlidir.

Ucuz İmplantlar  ile ilgili bilgi almak için bize Whatsapp aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp