İstanbul’da Dental Turizm

İstanbul’da Dental Turizm alanında son bir kaç yıldır, dişini yaptırmak isteyen ve aynı zamanda tatilini planlayanların uğrak yeri olmuş durumda.

İstanbul Türkiye ‘nin en büyük eyaleti olmasının yanı sıra yüzyıllar boyunca bir çok kültürden insana ev sahipliği yapmış ve yapmaya devam etmektedir.Coğrafi konumu olarak dünyanın bütün ülkelerinden ziyaret alan İstanbul tarihi ve kültürel zenginliklerinden dolayı dental turizmi tercih eden hastaların ilk tercihi oluyor.

İstanbul’da Dental Turizmin tercih sebebi tabii ki sadece tarihi ve kültürel zenginlik olmamakla birlikte, diş tedavisi Avrupa ülkelerine göre daha düşük maliyette olmasıdır.

İstanbul’da  Dental Turizm  

Estetik Dental İmplant Merkezi, diş sağlığınıza uzman hekimlerimiz ve modern bakış açımız ile yeni dişleriniz ana dişleriniz gibi oluyor.

En Çok Tercih Edilen Tedaviler:

1 Günde İmplant , Diş Beyazlatma, Ortodontik Tedavi, Kanal Tedavisi, Zirkonyum Kaplama, Robotik İmplant, Zirkonyum Kaplama başta olmak üzere diğer  hizmetlerimiz ile sizin isteklerinizi göz önünde bulundurarak planlamalar yapıyoruz.Türkiye’de diş implant fiyatları Avrupa ülkelerine göre daha uygun olduğu için yurt dışından gelecek olan hastalarımız için konaklama ve transfer hizmetlerini anlaşmalı firmalarımız ile sağlıyoruz.

1 Günde İmplant

Çeşitli nedenlerle diş kayıpları yaşamış ve artık bu durumu günlük hayatınızı zorlaştırmaya başladıysa ( çiğneme, konuşma, gülme vs)  bu özel durumları yaşayan hastalarımızı ön değerlendirmesini yaparak 1 Günde implant tedavisi öneriyoruz.

İmplant , çene kemiğine yerleştirilen titanyum bir yapay diş köküdür. İşlevselliği üst düzeye çıkarması, ağız içerisindeki diş yapısını bozmaması, doktorlar tarafından ilk seçenek olarak düşünülmesine sebebiyet vermiştir. İnsanlar implant kullanarak, sosyal hayatına daha rahat bir şekilde devam edebilmektedir. Dişin sahip olduğu görüntü, diğer dişlerden farksızdır.

Gülüş Tasarımı

Gülüş tasarımı, birden fazla aşaması olan ve bu aşamaların bir bütün olarak ele alınmasıyla güzel bir estetik ortaya çıkarılmasıdır. Gülüş tasarımında yüz estetiğine uyum sağlayacak dudak yapısı, diş ve diş etlerindeki düzenleme, beyazlatma gibi etkenler göz önünde bulundurularak planlanmaktadır.

Gülüş tasarımında işlemlerin süreci ve sonucunu işlemlere hiç başlamadan görmenizi  sağlıyoruz. Bu işleme Mock-up uygulaması denmektedir ve  yani dişlere dokunmadan adayın ağzında yapılacak olan işlemlerin neticesini, yani final gülüşü, bir ön tasarım ve de silüet olarak görme aşaması olarak tanımlanabilir.

Diş Beyazlatma

Diş beyazlatma dişlerin var olan rengini açmaya ve lekelerin ve renk değişikliğinin giderilmesine yardımcı olur. Diş beyazlatma en popüler kozmetik dental işlemler arasında yer almaktadır. Beyazlatma bir defalık uygulanan bir işlem değildir. Daha parlak ve beyaz rengi korumak için zaman zaman tekrar edilmesi gerekebilmektedir.

60 Dakikada Diş Beyazlatma

Öncelikle, diş beyazlıkları bilinçaltımız tarafından gençliğin ve sağlığın belirtisi olarak algılanır.

Zirkonyum Diş Kaplama


Zirkonyum diş  
, renksiz doğal kökenli bir kristal olan zirkonyum metalinden yapılan ve seramik kaplamaya göre daha şeffaftır ve daha doğal görünür.

Zirkonya kronları 2000’li yılların başından bu yana popüler hale gelmiştir.

Aşınmaya dayanıklı, uzun ömürlü, estetik, doğal görünür ve alerjiye neden olmaz. Böyle bir kaplama dişe takılmadan önce dişin kökünün güçlü olduğundan emin olunmalıdır. Hem canlı hem de implant bir diş üzerine monte edilebilir.

All On Four İmplant Tekniği 

All On Four implant tekniği , ağızda hiç dişi bulunmayan hastaların çene yapılarını inceleyerek çene kemiğine uygulanan 4 adet implant üzerine protezinin sabitlenmesini sağlayan diş tedavi tekniğidir. İmplant çenelerin arka bölgelerine 30 – 35 derecelik açıyla yerleştirilirken diğer 2 implant ön tarafa yerleştirilir.

Emax Diş Kaplama

Emax Diş Kaplama sanatçıların tercih etmesiyle birlikte tanınmaya başlayan,lityum seramikten yapılan dayanıklı diş kaplama yöntemidir. Dizi film oyuncularının ve ya mankenlerde görmüş olduğunuz diş kaplamalarına sizde artık sahip olabileceksiniz. Emax Kaplama Ön kesici dişlere uygulanmaktadır.

Emax Diş Kaplama ile diş güzelliğiniz ve gülüşünüz kusursuz olacak.

İstanbul’da Diş Tedavisi Fiyatları

Yurt dışında yaşayan Türk ve yabancı uyruklu vatandaşlarımız için yaşamış olduğu ülkeye göre gayet uygun olduğu için tatil ve sağlık seyahatini bir arada gerçekleştirmek için bir fırsat buluyor.  Siz de ihtiyacınıza göre bilgi almak için bize WhatsApp numaramızdan ulaşabilir ve fiyat alabilirsiniz.

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp