Estetik Diş Teli

Estetik Diş Teli

Estetik Diş Teli Tedavisi, hızlı ve estetik açıdan performansı kanıtlanmış olup sıkça tercih edilmektedir. Tercih edilen estetik diş teli tedavisinde, Fastbraces   (Hızlı Diş Teli Tedavisi) ve Görünmez Diş Teli (Saklı Tel) uygulamaları estetik açıdan iyi sonuç vermektedir.

Estetik Diş Teli

Görünmez Diş Teli (Saklı Tel )

Metal diş teli takmadan daha düz dişlere sahip olmanın bir çözümü vardır. Görünmez ortodonti olarak bilinen bu tür tedavi, dişlerinizi düzleştirirken ve hizalarken size net ve bazen çıkarılabilir bir cihaz kullanma seçeneği sunar.

Bu, profesyonel kariyerleri olan ve aylarca çirkin ‘tren yolu’ parantezleri giyerken rahat hissetmeyen yetişkinler için genellikle uygun bir seçenektir. Görünmez ortodonti arkasındaki teknoloji oldukça ileri düzeydedir ve hastalara bireysel vakalarına bağlı olarak genellikle çok daha kısa tedavi süresi sağlar.

Bu tür tedavinin faydaları arasında dişlerin genellikle kısaltılmış bir sürede düzeltilmesi, daha düz dişler ve üst ve alt çenelerinizin hizalanması yer alır. Ayrıca, parantezinizin eğitimsiz bir gözden gizlenmenin esnekliğinin tadını çıkarabilir, böylece toplumda sosyalleşirken veya konuşurken daha az kendini bilinçli hissetmenizi sağlar. Çıkarılabilir cihazlar ile onları yemek için veya özel günler için dışarı çıkarabilirsiniz, böylece yaşam tarzınıza sığarlar.

Daha düz dişlerin daha sağlıklı dişler olduğunu hatırlamak önemlidir. Isırmanız düzgün bir şekilde hizalandığında ve dişleriniz düzleştirildiğinde, yiyeceklerin sıkışması ve dişlerin üzerinde plak oluşması için çürümeye neden olan daha az boşluk ve alan vardır. Bu anlamda görünmez ortodonti, ağız sağlığınıza uzun vadeli bir yatırımdır.

Hızlı Diş Teli

Başarılı Gülümsemeler: Fastbraces® Teknolojisi ilk olarak 1992’de piyasaya sürüldüğünden; dünyada büyük başarı öyküleri var. Hem çocuklar hem de yetişkinler bu yenilikçi sistemin faydalarını gördüler. Sağlıklı, güzel bir gülüşe sahip olmanın getirdiği güven paha biçilemez. Fastbraces® Teknolojisi, dünyanın dört bir yanındaki binlerce hasta için hem kişisel hem de profesyonel olarak mutlu bir yaşamın anahtarı olmuştur.

Tasarımdan farklı

Fastbraces® Teknolojisi braketlerinde yükseltilmiş bir yuva ve benzersiz bir dirsek tasarımı bulunur. Braketin şekli kritiktir çünkü kuvvet-esneklik denklemini tam anlamıyla değiştirir. Geleneksel braketlerin kare şekli, braketler arasındaki mesafeyi tanımlar ve bu mesafe telin esnekliğini belirler. Fastbraces® patentli braketin üçgen şekli, telin esnekliğini artıran bireysel braketler arasındaki mesafeyi arttırır. Ek olarak, braketler tedavinin başlangıcından itibaren dişin köküne tork ve devrilme kuvvetleri verilmesine yardımcı olur. Bu temel farklılıklar tedavinin 3 aydan bir yıla kadar tamamlanmasını sağlar.

Fastbraces® sizin için uygun mu?

Fastbraces® çocuklar ve yetişkinler için güvenli ve etkilidir. Konsültasyonunuz sırasında doktor seçeneklerinizi sizinle görüşecek ve Fastbraces® için iyi bir aday olup olmadığınızı belirleyecektir.

Ve şimdi, Fastbraces® net bir seçenekle geliyor! Fastbraces®  seramik braketler de mevcuttur ve Fastbraces® metal braketlerle hareket eden dişlerle aynı teknoloji avantajlarını sunar.

Tedavi seçeneklerinizi tartışmak için, danışmak üzere bugün ofisimizi arayın!

Diğer faydaları:

  • Aylar içinde gerçekten etkileyici sonuçlar!
  • Rahat bir tedavi
  • Minimum tutucu aşınması
  • satın alınabilir

Güzel, düz bir gülümseme parmaklarınızın ucunda. Fastbraces®’in sizin için doğru seçim olup olmadığını öğrenin.

Dental Tourism

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp