Dijital Diş İmplantları

Dijital diş implantları

Dijital Diş İmplantları , eksik dişlerin yerine konması için kullanılan yapay dişlerdir. Eksik dişlerden bir veya birkaçını dijital diş implant tedavisi ile değiştirebilirsiniz. Sağladığı kolaylık nedeniyle çoğu kişi protez yerine diş implantlarını tercih etmektedir. Burada dijital diş implantı prosedürünün birkaç faydasından bahsettik .

Kalıcı çözüm

Diğer diş değiştirme seçenekleri periyodik olarak onarım veya değiştirme gerektirebilir. 

Bitişik Dişleri Destekler

Ağzınızda eksik bir dişin neden olduğu bir boşluk, boşluğun her iki tarafındaki dişlerin konum değiştirmesine neden olarak yanlış hizalamaya yol açabilir. Diş implantları boşluğu doldurarak düz ve eşit bir gülümsemeyi korumanıza olanak tanır.

 Kayma Yok

Takma dişler ağzınızın içinde gözle görülür şekilde kayabileceği veya kayabileceği için, protez takan hastalar bazen konuşma, gülme veya halka açık yerlerde yemek yeme konusunda kendilerini bilinçli hissederler. Diş implantları yerine sıkıca tutturulur ve sizi asla utandırmaz.Dijital Diş İmplantları 

Bakımı Kolay

Diş implantları, onları temizlemek veya bakımını yapmak için herhangi bir özel ürün satın almanızı gerektirmez. Bardaklara, temizleme tabletlerine, yapıştırıcılara veya özel iplere gerek yoktur. Tıpkı doğal dişlerinizle yaptığınız gibi fırçalayın ve diş ipi kullanın.Dijital Diş İmplantları 

Boşlukları Önleyin

Ağzınızda bakteri birikmesini ve enfeksiyonlara neden olmasını önlemek için yapay dişlere hala bakılması gerekir, ancak diş implantlarının yapıldığı malzeme çürümez. Diş implantlarınızda çürük oluşması konusunda asla endişelenmenize gerek kalmayacak!

Doğal Konuşmayı Etkinleştirir

Takma dişler gibi bazı diş değiştirme seçenekleri, kelimeleri doğru telaffuz etme becerinizi etkileyebilir. Eksik dişler de konuşmanızı değiştirebilir. Diş implantları tıpkı doğal dişler gibi hissedip işlev gördüğü için, kolay ve doğal bir şekilde konuşmanıza olanak sağlar.

Yüzünüzün Şeklindeki Değişiklikleri Engeller

Dişleriniz yüz yapınızı desteklemeye yardımcı olur. Dişlerinizi kaybettiğinizde, bu desteği kaybedersiniz ve bu da sonunda yüzünüzün şeklini değiştirerek daha yaşlı görünmenize neden olur. Diş implantları yüzünüze doğal dişlerinize benzer destek sağlayarak şeklinin değişmesini engeller.

Doğal Dişlerinizi andırır

Diş implantları çok çeşitli şekil ve boyutlarda gelir. Diş hekiminiz, çevreleyen dişlerin rengine uyan ve boşluğa mükemmel şekilde uyan implantlar tasarlamak için sizinle birlikte çalışacaktır. Siz ve diş hekiminizden başka hiç kimse hangi dişlerin implant olduğunu bilemez.

Kemik Kaybını Önler

Dişlerinizi kaybettiğinizde çenenizdeki kemik kütlesini de kaybetme eğilimindesiniz. Çene kemiğinizin, kütlesini korumak için dişleriniz bağlandığında aldığı uyarıma ihtiyacı vardır. Diş implantları, çene kemiği stimülasyonunun yerini alan ve kemik kaybını önlemeye yardımcı olan tek diş değiştirme seçeneğidir.

 

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp