Acil Diş Hekimi

Acil Diş Hekimi

Mecidiyeköy ‘de acil bir diş hekimine mi ihtiyacınız var? O halde Ağız ve Diş Sağlığı üzerine bir çok tedavi hizmeti sağlayan kliniğimizden hizmet alabilirsiniz. Uzman bilgisi ve birçok seçeneğe sahip bir diş hekimliği muayenehanesiyiz. İstanbul’da acil bir diş hekimi arıyorsanız her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Uzman bilgisi

Ağız ve Diş Sağlığı Kliniğimiz , size çok hızlı bir şekilde yardım sağlayan kurum içi uzmanlık bilgisine sahiptir. Modern teknolojiye dayalı birçok seçenek sunuyoruz. Özel hizmetler sunduğumuz için İstanbul’da ki diş  hekimimiz her türlü sorunu acilen çözebilir.

Kendi diş laboratuvarı ile teknoloji ve diş hekimi arasında özellikle yakın bir ilişki vardır. Bu, protezinizin imalatı gibi tüm diş ihtiyaçlarınızı karşılamamızı sağlar.

Hemen kayıt olun

Acil diş hekimi Mecidiyeköy

Acil durumlar için doğru yere geldiniz, herkesi tedavi ediyoruz. Kırık bir diş veya azı dişi zaten can sıkıcıdır,  acil diş hekimi İstanbul bu rahatsızlıkta size yardımcı olmaktan mutluluk duyar. Acil diş hekimi İstanbul bu bölgede uzmandır ve iyi bir üne sahiptir. Bizimle tek çatı altında yüksek kaliteli diş bakımı bekleyebilirsiniz. Çeşitli diş hekimleri ve diş hijyeni uzmanları ile bir diş hekimliği muayenehanesiyiz ve mükemmel diş bakımına ek olarak, kişisel ilgi ve hizmet de sunuyoruz.

Randevu :
05448568116

Aşağıdaki hizmetleri sunuyoruz:

  • Tüm diş ağrılarını ve acil durumları tedavi ediyoruz
  • Bu yüzden dişlerinizde ağrı veya diğer acil diş şikayetleriniz olması durumunda haftanın 7 günü 24 saat 05448568116  numaralı telefondan bizi arayabilirsiniz.
  • 1 gün içinde randevu
  • Acil durum şikayetleri için öncelikli düzenleme
  • Birkaç dilde tedavi mümkündür

Modern teknoloji

Diş hekimi muayenehanesi , size çok hızlı bir şekilde yardım sağlayan uzmanlık bilgisine sahiptir. Modern teknolojiye dayalı birçok seçenek sunuyoruz. Özel hizmetler sunduğumuz için İstanbul ‘da ki diş hekimimiz her türlü sorunu acilen çözebilir. Kendi diş laboratuvarı ile teknoloji ve diş hekimi arasında özellikle yakın bir ilişki vardır. Bu, protezinizin imalatı gibi tüm diş ihtiyaçlarınızı karşılamamızı sağlar. İmplant Fiyatları 

İstanbul’da ki diş hekimliği muayenehanemiz sadece hizmet ve kalite açısından fark yaratmıyor, aynı zamanda uzun çalışma saatlerimiz ve çok dilli hizmetimiz var. En modern malzemelerle çalışıyoruz ve yeni, gelişmiş ekipmanlara sahibiz. Uygulamamızı tanımak için İstanbul’daki binamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz. 

Acil durumlar için de bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp