Estetik Diş Hekimliği

Estetik Diş Hekimliği

Estetik Diş Hekimliği  ile Gülümsemeniz en belirgin yüz özelliklerinizden biri olduğu için, hasar görmüş, çarpık veya rengi değişmiş dişler, kendinizi başkalarına nasıl tasvir ettiğinize olan güveninizi etkileyebilir. Son yıllarda kozmetik cerrahideki artış iyi belgelenmiştir ve şimdi kozmetik diş hekimliği çözümlerine ihtiyaç duyan hasta sayısının giderek arttığını görüyoruz.

Peki kozmetik diş hekimliği nedir? Burada tedaviler boyunca size rehberlik ediyoruz:

Smile Makeovers

Tarihsel olarak, bakım pahalı olma eğiliminde olmasına rağmen, hastalar gülümsemelerini iyileştirmek için kron veya kaplamalara sahip olacaktı. Fazla mesai, daha güçlü ve çok daha iyi bir alternatif sunmanın yanı sıra tedavi maliyetlerinden tasarruf etmenize yardımcı olmak için yeni malzemeler ve prosedürler geliştirilmiştir.

Gülümseme Makyajı, Diş Hekimliğinin (MID) Minimal İnvazif bir formu olarak kabul edilir ve Hizalama, Beyazlatma ve Bağlamadan (ABB) oluşur. Gülüş makyajının üç aşaması şunlardır: –

  • Dişlerini düzeltmek
  • Beyazlatma (diş beyazlatma)
  • Yapıştırma (beyaz dolgular kullanarak)

Diş beyazlatma

Diş beyazlatma, dişlerinizi daha hafif hale getirmek için beyazlatmayı içerir. Diş beyazlatma, dişlerinizi parlak beyaz yapamaz, ancak mevcut rengi birkaç ton açabilir.

İyileştirilmiş beyazlatma sonuçları sağlayan bir beyazlatma bileşiği olan  markaları kullanıyoruz . Bu dünya çapında profesyonel diş beyazlatma sistemi, yüksek kaliteli diş beyazlatma jelleri ile başı çekmektedir. Tüm ürünleri, güvenli ve etkili sonuçlar sunduğu kanıtlanmış akıllı bir bileşik olan ile güçlendirilmiştir .

Kaplamalar

Kaplama, size doğal bir görünüm vermek için ince bir porselen veya lumineer tabakası ve bir diş veya diş üzerine yerleştirilen kompozit reçinedir. Kaplamalar, bir gülüşün estetiğini iyileştirir ve doğal diş minesine benzer bir kuvvet ve esneklik sağlayarak diş yüzeyini hasardan korur. Doğru kaplamalar güzel bir gülüşün hızlı bir yoludur ve bu tedavi, lekeli, yontulmuş veya boşluklu dişleri olan kişiler için mükemmeldir.

Invisalign Clear Braces

Invisalign şeffaf diş telleri, sabit diş tellerine bir alternatiftir ve hafiften karmaşık diş düzeltme sorunlarını tedavi etmek için kullanılabilir. Dişleri nazikçe istenen pozisyona hareket ettiren her bir kişiye uyacak şekilde özel yapımlardır. Temiz tıbbi sınıf plastikten yapılmıştır ve çıkarılabilir olmaları dişlerinizi temizlemeyi kolaylaştırır.

Dişlerinizi düzeltmenin genel diş sağlığınız üzerinde olumlu bir etkisi olabilir. Invisalign şeffaf teller kolayca çıkarılır, böylece ağız hijyeninizi korumak için normalde yaptığınız gibi dişlerinizi fırçalamaya ve diş ipi kullanmaya devam edebilirsiniz. Daha düz dişler, diş çürümesine ve diş eti hastalığına daha az duyarlı olduğundan, şimdi daha düz bir gülümsemeye yatırım yapmak, gelecekte maliyetli diş işlerine olan ihtiyacı en aza indirebilir.Estetik Diş hekimliği

Beyaz Dolgular

Beyaz veya diş rengi dolgular, geleneksel gümüş amalgam dolgulara doğal bir alternatif sunar. Bu dolguları dişleriniz arasındaki boşlukları kapatmak, yongaları ve çatlakları gizlemek veya eşit değilse dişlerinizi yeniden şekillendirmek için kullanıyoruz.

Estetik Diş Hekimliğinin faydaları nelerdir?

Kozmetik diş hekimliği, gülümsemenize güvenmenizi sağlayarak hayatınızı önemli ölçüde iyileştirebilir. Pek çok insan kozmetik cerrahiden korkar, ancak bunun nedeni bu işlemlerin tüm faydalarından habersiz olmalarıdır. Çoğunlukla eksik, çarpık veya lekeli dişlerle yaşayan kişiler kendilerini bilinçli hissederler ve bundan dolayı belirli durumlardan kaçınma eğilimindedirler.

Kozmetik cerrahi size şu şekilde yardımcı olabilir;

  • Isırığınızı iyileştirmek. Nüfusun kabaca% 20’sinin ideal bir ısırığı yok. Ameliyattan sonra bir şeyi ısırdığınızda artık dişlerinize zarar vermeyeceksiniz.
  • Gülüşünüze olan güveni yeniden kazanıyor.
  • Uzun vadede potansiyel olarak para tasarrufu sağlar.
  • İstediğiniz her türlü yemeğin tadını çıkarmak.
  • Kendin hakkında daha iyi hissetmek.

Estetik Diş Hekimliği ile ilgileniyor musunuz? Anında danışma için bizi +905448568116 dan arayın. 

Tüm tedavilerimiz Sedasyon / Ağrısız Diş Hekimliği ile mevcuttur . Bu, diş hekimini ziyaret etme konusunda endişeli veya endişeli hissedenler için hafif bir diş sedasyonudur. Dental Tourism

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp