Uyuyarak İmplant Tedavisi

Uyuyarak İmplant Tedavisi

Uyuyarak İmplant Tedavisi ile gözünüzü kapayıp açtığınızda implantlarınız uygulanmış olacak. Artık korkularınızı geride bırakabilirsiniz.

Diş implantı cerrahisi için ağrı kontrolü karmaşık değildir; Çoğu hasta için diş implantı vakalarının çoğunda lokal anestezi yeterli olacaktır.

Çoğu insan bir dereceye kadar endişeli olacak, ancak bazı insanlar diğerlerinden daha endişeli veya gergindir. Çok sinirli veya yüksek derecede anksiyete yaşayan hastalar için, kaygıyla baş etmenin birkaç etkili yolu vardır.Uyuyarak İmplant Tedavisi ile Dental Tourism

Bağıl analjezi

Bazı diş hekimleri, hastanın burun üzerine yerleştirilen bir maske aracılığıyla oksijen ve nitröz oksit (gülme gazı) karışımını soluduğu bir ‘göreceli analjezi’ uygulayabilir. Bunu DentalCarePlus’ta kullanmıyoruz

Oral sedasyon

Rahatlamaya yardımcı olmanın basit bir yolu, Temezapam (bazen uyku problemleri için kullanılır) gibi bir doz ilaç sağlamaktır. Çoğu hasta için bu, endişeyi azaltacaktır. Bu genellikle daha kısa süreli ve daha basit cerrahi tedaviler için çok iyi bir seçenektir.

Bilinçli sedasyon / IV sedasyon

‘Diş fobisi’ olan hastalar ve yüksek derecede anksiyete yaşayanlar veya belki uzun ve karmaşık bir cerrahi tedaviye başlamak üzere olan hastalar için, gevşemeyi sürdürmenin daha kontrollü bir yolu önerilebilir.

‘Bilinçli sedasyon’ genel anesteziden farklıdır, çünkü hasta tedavi boyunca uyanık kalır, diş hekiminin talimatlarına cevap verecek kadar bilinçlidir ve ameliyatın daha sorunsuz geçmesine yardımcı olur. Ancak hastalar tedaviyi hatırlamayacaktır.

‘Bilinçli sedasyon’, uzun ve karmaşık cerrahi prosedürler için faydalıdır. ‘Bilinçli bir sedasyon’ için, tedavi süresi boyunca kolunuzdaki veya elinizdeki bir damardan kontrollü miktarda sakinleştirici verilir. Kalp atış hızınızın ve oksijen seviyenizin bir anestezist tarafından izlendiği çok güvenli bir prosedürdür.

Bilinçli sedasyon ile, dental implant bölgelerinin çevresinde de normal bir dental lokal anestezi kullanılır. Sedasyonun etkisi çoktan başladığı için çoğu hasta verilen lokal anesteziyi hatırlamaz.

Uyuyarak İmplant Tedavisinden önce ne yapmanız gerekiyor?

Oral sedasyon veya bilinçli IV sedasyon gerektiren tüm cerrahi prosedürler için, bazı ameliyat öncesi ve sonrası talimatlarınız olacaktır.

Ayrıca kliniğe gelip beraberce ayrılmanız gerekecektir.

Dental implant ile ilgili tedaviler ve genel anestezi

Genel anestezi, hastanede yatmayı gerektirir – tipik olarak , kalçadan implantların yerleştirilmesi gereken ağız bölgelerine kemik grefti yapılması gibi karmaşık diş implantı vakalarında kullanılır .

Bunu akılda tutarak, hastaların çoğu genel anestezi uygulamaz çünkü bilinçli sedasyon genellikle daha iyi bir seçenektir – daha güvenli ve daha az postoperatif problemle.

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp