Zigoma İmplant Tedavisi ve Fiyatları

Zigoma İmplant Tedavisi ve Fiyatları

Zigoma İmplant Tedavisi ve Fiyatları ;  Diş implantlarının sizin için bir seçenek olmadığı söylendi mi? Cevap olarak “hayır” almanıza gerek olmayabilir. Elmacık kemiği diş implantları cevap olabilir. Geçmişte üst ark diş implantı tedavisini engelleyen ciddi kemik kaybınız varsa ve kemik grefti bir seçenek değilse – başka bir seçenek daha var: Zigomatik diş implantları.

Zigoma İmplant Tedavisi ve Fiyatları

Elmacık kemiği kemeri, üst çenenin (maksilla) hemen yanında kemikli bir uzantıdır. Üst çene bir diş implantını destekleyecek kadar sağlıklı kemiğe sahip olmadığında, bunun yerine implantları Zygoma’ya yerleştirmek mümkündür. Zigomatik diş implantları, normal diş implantlarından daha uzundur. Öncelikle üst protez gibi tam ağızlı bir aleti desteklemek için kullanılırlar. Bu daha uzun implant, ağzın her iki tarafına, Elmacık kemiğine doğru uzatılır. Ağzın ön kısmında geleneksel diş implantları ile tamamlanabilir. Üst çenede kemik tamamen yetersiz olduğunda protezi desteklemek için özel olarak zigomatik implantlar kullanmak da mümkündür.

KEMİK SAĞLIĞINIZI EN ÜST DÜZEYE ÇIKARIN

Üst çenenizde kemik grefti yapmak zorunda kalmak yerine, Zygomatic implantlar üst çenenizin yanında zaten bulunan sağlıklı kemiğin avantajlarından yararlanır. Bu implantlar açılı olarak yerleştirilir ve mevcut daha güçlü kemiği kullanarak sabit diş protezinizi destekler.

CT tarama teknolojisini kullanarak cerrahlar, Zygomatic dental implantınızın yerleştirilmesi gereken tam yeri tam olarak belirleyebilir. Bu, genel cerrahi yaklaşımı iyileştirir ve genellikle dental implant hastalarımız için daha kısa bir iyileşme süresi sağlar.

ÇEŞİTLİLİK NEDEN ÖNEMLİDİR

Farklı türde dental implant teknikleri sunarak daha az invaziv, etkili tedavi seçenekleri sağlayabilir. Gülümsemenizi geri kazanmaya gelince seçeneklere sahip olmayı hak ediyorsunuz. Geleneksel implant seçeneğiniz yok. Zigomatik diş implantları, hacimli, çıkarılabilir bir protez takmaya harika bir alternatiftir. Sadece diş implantı deneyiminden vazgeçmek yerine, Zygomatic implantlar geleneksel olmayan hastaların aynı büyük implant terapisi deneyimine sahip olmalarını sağlar.

Zigoma İmplant Tedavisi ve Fiyatları ;

Zigomatik diş implantları titanyumdan yapılmıştır. Titanyum genellikle geleneksel implantlar için de kullanılır. Her titanyum implant, çevreleyen kemiği yeni kemik yapısı geliştirmesi için uyarır. Bu sürece osseointegrasyon denir. Bu sadece implantı genellikle kalıcı bir pozisyonda sabitlemeye yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda etrafındaki kemikli yapıları da tamamlar. Esasen ikili bir işleme hizmet eder – eksik dişlerinizi güvenli bir şekilde yerine koymak ve kemiğinizi güçlendirmek için. Turkey Dental Tourism

Zygomatic diş implantları için aday mısınız?  Binlerce hastanın gülümsemesini dönüştürmeye yardımcı olduk ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda dental implant seçeneği sunuyoruz. Diş hekimlerimiz gülüşünüzü inceleyecek, ağız sağlığınızı değerlendirecek ve size en uygun implant türü hakkında tavsiyede bulunacaktır.

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp