Straumann İmplant

Straumann İmplant

Straumann İmplant, diş implantlarında dünya lideridir. Kanada, ABD ve dünya çapındaki uzmanlar, son derece yüksek kalitesi ve hassasiyeti nedeniyle Straumann’a güveniyor. Bu nedenle, Straumann implant serisinde mevcut olan yüksek kaliteyi sunmaktan da memnuniyet duyuyoruz.

Standart plus ve kemik seviyesi implantlar mükemmel seçenekler olsa da, biz  implantı uygulandığı yerde konik bir tasarımla kullanmayı tercih ediyoruz. En önemlisi, uzman diş restorasyonunuz için hangi implantın en iyisi olduğunu sizinle birlikte değerlendirecektir.

Straumann İmplant ; İsviçre diş implant markaları sitemizde birkaç çeşittir. Önde gelen ve en kaliteli implant markalarının üretildiği ülkelerden biri de İsviçre’dir. Kliniğimizde bu durum göz önüne alınarak İsviçre’de üretilen implantlar ile hastalarımız tedavi edilmektedir.Kliniğimizde tercih edilen implant markası ITI ( Straumman)’dır.

Straumann implantlar, dental alandaki en yüksek kaliteye sahip diş implantlarıdır. Çeşitli türlerde ve modellerde implant üretimi yapan bu marka, yüksek teknoloji ürünler de kullanmasıyla, fiyat olarak birçok implant markasından daha pahalı hale gelmektedir.

Straumann implantlar kemik dokusuyla iç içe geçen bir üründür. Sağlamlık ve kullanış kolaylığı ile diğer implantlardan öne çıkan özellikleri barındırması ile tercih sebebi olmaktadır.

Günümüzde yaygın olarak kullanılan diş implantları 19. yüzyılda icat edildi. Günümüzde diş hekimliğinde eksik dişlerin standart protez ikamesi olarak kabul edilmektedir. Kaybedilen dişlerin yerine geçen diş implantı, zamanla kemikle kaynaşan çene kemiğine sabitlenir. Yapay diş kökü, yedek dişleri veya köprüyü tutar. Dental implant herhangi bir desteksiz durduğundan ve mükemmel bir stabiliteye sahip olduğundan, bunların doğal dişleri taklit ettiği kabul edilir.Dental Tourism

Diş İmplantları Nelerdir ?

Diş implantları genellikle bağışıklık sistemi tarafından reddedilmeden kemiğe kaynaşma kabiliyetine sahip titanyumdan yapılır. Bu implantlar Osseointegrasyon adı verilen bir süreçle çene kemiğine kaynaşır. Zamanla teknoloji ilerlemiş ve diş implantlarının başarı oranını% 98’e yakın önemli ölçüde artırmıştır.

Diş İmplantına Ne Zaman İhtiyaç Duyulur ?

Diş İmplant Türleri;  Diş implantları tek dişlerin veya birkaç dişin veya tüm dişlerin yerine kullanılır. Diş protezleri söz konusu olduğunda üç seçeneğiniz vardır. Tam veya kısmi protezler, sabit diş köprüleri ve diş implantlarıdır.

Protezler, üçü arasında en uygun fiyatlı seçenektir, ancak çıkarılabilir oldukları için rahatsızlıkları nedeniyle en az istenen seçenektir. Ayrıca yemeğin tatlarını ve duyusal deneyimini de etkiler. Diş köprüleri, diş implantları devreye girmeden önce çok kullanılıyordu, ancak destek için bitişik doğal dişe bağımlı olma gibi önemli bir dezavantajı vardı. Ancak implantlar kemiklere tutturulur ve herhangi bir ek destek gerektirmez.

Straumann İmplant Fiyatları

Yoğunluk, hacim ve konumlandırma gibi cerrahi faktörler dikkate alındığında, bazı implant tasarımları diğerlerine göre tercih edilir. Bu nedenle, işleri olabildiğince basit hale getirmek için birkaç marka ve tür sunuyoruz. Ayrıca, her marka içinde eksik dişlerin implantlarla değiştirilmesi için mevcut seçeneklerini size gösterebiliriz.

Ömür boyu garantiye sahip yüksek kaliteli, otantik implantları seçmek için araştırma yaptık . Sonuç olarak, daha ucuz seçenekler sunmuyoruz çünkü kaliteden ödün vermek birikime değmez.

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp