Tam Ağız Diş İmplantları

Tam Ağız Diş İmplantları

Tam Ağız Diş İmplantları ile Gülüşünüzü tekrar sevmeyi öğrenin. En sevdiğiniz yiyeceklerin tadını çıkarmaya geri dönün. Çekici, sağlıklı, çıkarılamayan dişler hissinin tadını çıkarın. Kulağınıza müzik gibi geliyorsa,  tam ağız diş implantları için iyi bir aday olabilirsiniz. Uzman olmayan kişiler bu diş çözümünü “tam ağız diş implantları” olarak adlandırabilirken, endüstride daha çok çıkarılamayan, implant destekli, protez dişlerin iki tam kemeri olarak bilinir.

Diş implantlarının kalıcılığı nedeniyle, hastalar protez takmakla sıklıkla ilişkilendirilen endişe ve rahatsızlığı yaşamazlar. Sadece hayal edin, artık ağrılı noktalar veya bir yandan diğer yana kayma yok. Siz hapşırırken veya konuşurken protezlerinizin kaymasından kaynaklanan potansiyel utanç konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak. Bir kez daha sosyal hayatın tadını çıkarın, arkadaşlarınızla akşam yemeği yiyin, hatta okyanusta yüzün.

Görünüşünüzü ve güveninizi iyileştirmenin yanı sıra, diş implantları kemik kaybını veya çene emilimini önlemeye de yardımcı olabilir – bu, genellikle protez takanların yaşlandıkça rahatsız olan bir durumdur.

Tam Ağız Diş İmplantları Nedir?

Tüm dişlerinizi tek seferde değiştirmeniz gerekiyor mu? O zaman tam ağız diş implantları aradığınız cevap olabilir. Tam ağız diş implantlarına bazen “Hepsi bir arada” veya “Hepsi bir arada” veya “Hepsi bir arada” implantlar denir. Esasen, tüm eksik dişlerinizi tek bir arkta (üst veya alt) değiştiren bir protezi desteklerler. Bu işlem, ihtiyaç duyulan tam ağız diş implantlarının toplam sayısını en aza indirir. 4, 5 veya 6 implant, yeni protez dişlerinizi desteklemek için bir ekip olarak birlikte çalışır. Dental Tourism

TAM AĞIZ İMPLANTLARININ FAYDALARI

Tam ağız diş implantlarının hastalara sunabileceği çeşitli faydalar vardır. Bazıları şunları içerir:

  • Daha az diş implantı gerekli
  • Tüm dişlerin tek seferde değiştirilmesi
  • Geliştirilmiş kemik kalitesi
  • Kalıcı bir protez aletin desteği
  • Mevcut daha iyi kemiği kullanın

ÇIKARILABİLİR PROTEZLERE VEDA EDİN

Tam ağız diş implantı, kalıcı protez dişlerden oluşan bir kemeri destekleyebilir. Bu, artık büyük bir akrilik protez gibi çıkarılabilir bir cihaz takmanıza gerek kalmayacağı anlamına gelir. Protez dişleri kalıcı olarak yerinde sabitleyerek, konu konuşma, yemek yeme ve gülümseme olduğunda daha fazla özgürlüğe sahip olabilirsiniz. Normal aktiviteler için yerinde sallanmayacak veya çok gevşek hissetmeyecektir. Dişler doğrudan diş implantlarına dayanır. Diş etleri ile temas halinde olmadıkları için ağrılı noktalar oluşmaz. Sallanma yok, ağrı yok, geceleri takma dişi çıkarmak yok.

Rahat veya güvenli bir şekilde uyan bir takma dişe sahip olmakta zorlandıysanız, tam ağız implant tedavisi harika bir alternatiftir.

KAÇ İMPLANT İHTİYACIM OLACAK?

Tam ağız rehabilitasyonu için gerekli implant sayısı değişebilir. Genellikle 4’ten az ve 6’dan fazla değildir. Ancak bu sayı çenenizin boyutuna ve mevcut kemiğin kalitesine bağlı olarak değişebilir. Neyse ki kemiğe bir implant yerleştirmek genellikle yeni kemiğin gelişmesine neden olur. Bozulmuş osseointegrasyon , yeni kemik gelişimi sadece implantı korumakla kalmaz, aynı zamanda implantların yerleştirildiği çenenin genelini güçlendirmeye de yardımcı olur.

AYNI ANDA BİRKAÇ DİŞ DEĞİŞTİRİN

Tam gülüşünüzü bireysel diş implantlarıyla değiştirmek istiyorsanız, bu da bir seçenektir. Daha büyük bir protezi desteklemek için daha az implanta sahip olmak yerine, daha fazla sayıda implant diş kronlarını veya köprülerini tek tek sabitlemek için kullanılır.Diş hekimlerinden biri, daha fazla kemik kütlesine ihtiyaç duyulabileceğinden, bunun bir seçenek olup olmadığını görmek için gülüşünüzün sağlığını değerlendirecektir.

TAM AĞIZ İMPLANTLARINA ADAY MIYIM?

Konsültasyon planlamak, başlamak için harika bir yerdir. Diş hekimlerimiz, bu prosedürlerden birine aday olup olmadığınızı belirlemek için ağız anatominizi derinlemesine inceleyecektir. Bazen optimal bir tedavi sonucu için bir greft veya farklı bir implant türü gerekebilir. All-on-4 protokolünü kullanarak genellikle aşılamadan kaçınabiliriz.

Sırf tüm dişlerinizi aynı anda değiştirmeniz gerektiği için, diş implantları için aday olmadığınız anlamına gelmez. Tam ağız implantlarının hayatınızı nasıl değiştirebileceğini sorun.

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp