Türkiye ‘de Diş İmplantları

Türkiye 'de Diş İmplantları

Türkiye ‘de Diş İmplantları ; kalite, teknik ilerleme ve ultra modern ortamlarla sizi şaşırtacak. Başta İstanbul olmak üzere birçok şehre dünyanın her yerinden dişçi turistleri çekmeyi amaçlayan büyük bir yatırım yapılmıştır. 

Diş tedaviniz için diş kliniğimize gelerek% 50’den% 75’e kadar her yerde tasarruf etmeniz çok kolay .

Yurtdışında kozmetik diş hekimliği yaptırmak, aşağıdaki gibi şeyler için daha uygun maliyetli olabilir:

  • Diş implantları
  • Kaplamalar
  • Köprüler
  • Kronlar (porselen, zirkonyum, e-max veya altın)
  • Diş beyazlatma
  • Dolgular, ekstraksiyonlar ve kök kanalları
  • Bazı tip diş telleriBunlar, yurtdışındaki diş implantlarınız için yurtdışına seyahat ederek elde edebileceğiniz tasarrufların sadece küçük bir örneğidir. Aklınızda belirli bir tedavi görüyorsanız ve nereye ve ne zaman seyahat edeceğiniz konusunda esnekseniz, en iyi fiyatı arayarak daha da fazla tasarruf edebilirsiniz.

     

    Uçuş ve konaklama masraflarını eklediğinizde bile, fiyatlarımız aynı tedaviyi evde görmeye kıyasla yine de önemli bir tasarruf sağlayabilir , ayrıca pazarlığa bir Avrupa şehir molasının tadını çıkarırsınız. Kanal tedavisi veya çekim gibi küçük tedaviler için sadece bir veya iki gece kalmanız gerekebilir.

    Yurtdışında tedavi , hayattaki diğer pek çok şey gibidir – eğer teklif gerçek olamayacak kadar iyi görünüyorsa, muhtemelen gerçek değildir. Bu, inanılmaz fiyatlardan gerçekçi olmayan sonuçlara kadar seyahatinizin tüm unsurları için geçerlidir. Özel sağlık hizmetleri söz konusu olduğunda, ‘ihtar sahibi’ veya alıcı dikkat et ifadesi hiç bu kadar uygun olmamıştı.

    Türkiye ‘de Diş İmplantları :

     İşte dikkat etmeniz gereken şeylerden sadece birkaçı.

    • Olağanüstü düşük fiyatlar – birçok ülkeye göre önemli ölçüde daha düşük fiyatlarla özel sağlık hizmetleri sunmaktadır. Bununla birlikte, bir fiyat yerel rekabetten çok daha düşükse, aynı hizmeti nasıl daha ucuza sunabileceklerini, örneğin diğer herkes tarafından dahil edilen tedavilerinin dışında nelerin olduğunu bulmanız gerekir.
    • Kayıtlı olmayan cerrahlar ve personel – dünyanın en ücra köşelerinde bile, sağlık personeli hala yönetim organları, dernekler ve ulusal sağlık departmanları tarafından denetlenmektedir. Seçtiğiniz ülkede kayıt standartlarının neler olduğunu kontrol edin ve tedavinize dahil olan herkesin bu gruplar tarafından tanındığından emin olun. Uluslararası dernekler de iyi bir kıstas, ancak üyeliğin sadece bir ücret ödemeye değil, standartlara bağlı olduğundan emin olun.
    • Müşteri geri bildirimi eksikliği – bir klinik yepyeni olsa bile, yine de size cerrahlarının ve danışmanlarının eski hastalarından referanslar sağlayabilmelidir. Tıp turistlerinden gelen hasta hikayelerine ve referanslarına bakın. Bağımsız forumlarda da geri bildirim bulmaya çalışın, çünkü bunlar dengeli bir resim sağlar ve en iyi incelemeleri sadece kiraz seçmekle kalmaz.
    • Eski ekipman ve teknikler – tedavinizi veya prosedürünüzü iyice araştırmalı ve kliniğinizin sahip olmasını istediğiniz ekipman ve teknikleri bildiğinizden emin olmalısınız.

Kliniğimize ziyaret eden sadece Almanya, Holldanda, Fransa ve İngiltere değil  aynı zamanda kaliteli diş bakımı arayan yakınlardaki İtalya,  Avusturya ve İsviçre sakinleri için de popüler bir destinasyondur. Türk dişhekimlerinin, uygulama yapmalarına izin verilmeden önce altı yıllık tıp eğitiminden geçmeleri ve Türkiye Diş Hekimleri Odası’na kaydolmaları gerekiyor. Turkey Dental Tourism

Türkiye ‘de Diş İmplantları: Yurtdışında diş implantları gibi karmaşık bir prosedürünüz olduğunda, size rehberlik edeceğiz ve aşağıdakileri nasıl yapacağınızı göstereceğiz:

  • Sizi tedaviye hazırlar
  • Tedavi sırasında ne bekleyeceğinizi söyleyin
  • Daha sonra yaşayacağınız yaygın yan etkileri veya rahatsızlığı açıklayın
  • Yeni dişlerinize nasıl bakacağınızı gösterin

Sağlık, güvenlik, konfor, kolay erişim

İmplantlara veya diğer kapsamlı ve karmaşık tedavilere sahip olmak söz konusu olduğunda, Birleşik Krallık merkezli uygulamaların çoğunda maliyet birçok sıradan insanın bütçesinin çok ötesindedir.

Fiyat, kalite, konfor – Bu kadar rekabetçi fiyatları nasıl sunabiliriz?

Ağız Cerrahı Uzmanı, İmplantoloji Uzmanı ile tümüyle uzman bir muayenehaneyiz; genel diş hekimleri ve bir diş sağlığı uzmanı. Bu, tüm sorunları tek bir çatı altında ele alabileceğimiz anlamına gelir.

Zamandan ve paradan tasarruf edin ve her zaman istediğiniz gülümsemeyi elde edin!

 

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp