Prepless Veneer

Prepless veneer

Prepless Veneer ; En iyi durumda, porselen veneer üretim sürecinin tamamlanması yalnızca iki veya üç hafta sürer. En kötü durumda, bu zaman çerçevesi, özellikle kaplamaların görünümü – boyut, şekil veya renk olarak – kaplamaları uygulayan hasta veya diş hekimi için tatmin edici değilse, iki katına veya hatta üç katına çıkarılabilir. Prepless veneerler tipik olarak evde özel olarak üretilir, diş hekimi, laboratuvar ve hasta için zamandan tasarruf sağlar ve temizlik ve hafif zımparalama dışında hasta için gerçekten çok az hazırlık içeren hazırlıksız tedavi ile uyumludur. Hızlı bir şekilde bir gülümseme makyajı yapmak istediğinizde, prepless veneerlere hak kazanmaktan daha iyi bir hediye yoktur.

 

Prepless Veneer Adayı mıyım?

Siz istemedikçe, prepless veneerlerin sizin için işe yarayıp yaramayacağını asla bilemezsiniz , bu yüzden sorun. Dişlerinizin kaplamalar için mükemmel olması gerekmiyor – aslında olmamalı, yoksa kaplamaların yapacak bir işi olmayacak! Ancak, kaplamaların dayanabileceği sağlam bir temele sahip olması için temiz dişlere ve sağlam diş etlerine sahip olmak gerekir. Kozmetik diş hekiminiz, yaşamı değiştiren, hazırlıksız veneer prosedürünün sizin için doğru olup olmadığını kesin olarak söyleyebilir.

 

Prepless Veneers Hakkında Gerçekler

Prepless veneer prosedürünün tamamını ve bu gülümseme makyajının tedaviye başlamadan önce size sağlayacağı faydaları anlamak önemlidir. Hazırlıksız kaplamalar hakkında bilmeniz gereken 10 şey şunlardır:

  1. Kozmetik diş hekimliği Atlası. Prepless porselen veneerler inanılmaz derecede güçlü ve dayanıklıdır – doğal diş minesinden daha güçlü olmasa da o kadar güçlüdürler.
  2. Çok amaçlı kaplamalar. Kaplamalar, dişler arasındaki boşlukları, kırık dişleri düzeltmek ve beyazlatma tedavilerine yanıt vermeyen lekeli dişleri düzeltmek için idealdir.
  3. Beni yapıştırın . Her bir kaplama, her dişe ayrı ayrı çimento ile bağlanarak çekici, tekdüze ve düz bir birim oluşturur .
  4. Lekesiz. Kaplamalar leke bırakmaz, ancak dişlerinizle bir ambalaj veya şişe açmak gibi kötüye kullanırsanız kırılabilirler.
  5. Düşük bakım. Kaplamalar kendi başlarına temiz kalmayacaklar. Normal olarak her gün fırçalamak ve diş ipi kullanmak çok önemlidir, ancak bu kozmetik diş hekimliği prosedürünün bütünlüğünü ve ömrünü korumak için gerçekten gerekli olan tek şey diş hekiminde düzenli kontroller dahil olmak üzere tipik koruyucu bakımdır .
  6. Daha az arıza süresi. Prosedür için hazırlık dahil olmak üzere geleneksel porselen veneerlerin tesis dışındaki bir diş laboratuarında oluşturulması sekiz haftaya kadar sürebilir. Kurum içi bir laboratuvar sunan dişhekimleri , duruş sürelerini büyük ölçüde azaltabilirler, bu nedenle kaplama takma kararınız ile bunların gerçek uygulaması arasında çok az gecikme olur (özellikle nihai ürün tam olarak doğru değilse ve düzenlenmesi gerekiyorsa – Yerinde bir düzenleme, saha dışındaki bir laboratuvarın bunu doğru bir şekilde alması için tekrar birkaç hafta beklemekten çok daha hızlı gerçekleşecektir).
  7. Uzun ömürlü. Kaplamalar 10 yıla kadar dayanabilir ve söz konusu kişiye ve kaplamalarına gösterdikleri bakıma bağlı olarak, bazı kaplamalar aslında ikinci on yıla kadar dayanabilir.
  8. Doğal görünüme kavuşun. Prepless porselen veneerler, yüzünüzü , ağzınızı ve doğal diş renginizi tamamlayacak şekilde titizlikle oluşturulmuş inanılmaz ince porselen parçalarıdır . Hazır olmayan kaplamalarda bir şey yanlışsa veya tam olarak doğru değilse, uyum ve görünümde doğruluk için kolayca değiştirilebilirler.
  9. Minimal invaziv. Herhangi bir kaplama işleminin amacı, kaplamayı yerleştirmek için mümkün olduğunca az doğal diş yapısını çıkarmaktır. Dişlerinizin durumu ve konumu ve istenen sonuç, dişlerin kaplama prosedürü için nasıl hazırlandığını etkileyecek olsa da, prepless veneer sürecine hak kazanmak, hazırlığın gerçekten minimum olacağı anlamına gelir – sahip olması gereken tek şey biraz zımparalama ve şekillendirmedir. ağzınızı dönüşüme hazır hale getirmek için meydana gelir.
  10. Diş sanatı. Prepless porselen veneerler ancak onları sizin için yaratan ve dişlerinize uygulayan diş hekimi kadar iyidir. 

Estetik Diş Tasarımınızı bizimle iletişime geçmeden yapmayınız.

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp