Porselen Kaplamalar

porselen kaplamalar

Porselen Kaplamalar aynı anda birden fazla kozmetik diş sorununu tedavi etmek için kullanılabilir. Porselen kaplamalarla düzeltilen en yaygın sorunlardan bazıları şunlardır:

  • Yontma ve çatlak diş minesini
  • Çarpık diş sunumu
  • Dişler arasında boşluklar veya düzensiz boşluklar
  • Eşit olmayan diş boyutları
  • Düzensiz diş şekilleri
  • Diş İmplantı Üstü
  • Diş minesi altında şiddetli ve altında renk değişikliği

Kozmetik diş hekimliği ofisimizdeki kaplamalar tam bir gülüş gençleştirme için tek bir dişe veya aynı anda birden fazla dişe yerleştirilebilir. İdeal yerleştirme, özel ihtiyaçlarınıza göre belirlenir ve en iyi  kozmetik diş hekimlerimizden biriyle görüşmeniz sırasında kurulabilir.

Porselen Kaplamalar Nasıl Yerleştirilir

Porselen Kaplamalar yerleştirilmesi, iki veya daha fazla hafta boyunca birkaç ofis ziyareti gerektirir. İlk konsültasyonunuzu takiben, dişlerinizin kaplamalar için hazırlanması ve restorasyonlarınızın bir maketinin tamamlanması için ofisimize geri döneceksiniz. Bu ziyaret, özelleştirilmiş restorasyonlarınız oluşturulana kadar giyilecek geçici veneerlerin yerleştirilmesini de içerecektir.

Bizim  kozmetik diş porselen kaplamalar oluşturulması için master seramik Jason J. Kim ile münhasıran çalışır. Kaplama işçiliğindeki uzmanlığı ve  zarif bir şekilde tasarlanmış ve tamamen doğal görünen bir sonuç elde etmek için restorasyonlarınızı boyut, şekil ve renk konusundaki titiz spesifikasyonlarımıza uyacak şekilde kişiselleştirecektir. Bu kaplamalar oluşturulduktan sonra, yerleştirmek için ofisimize geri döneceksiniz.

Porselen Kaplamalara İyi Bir Aday mısınız?

En iyi diş kaplama adayları , dişeti hastalığı gibi ağız sağlığı sorunları olmayan ve gülümsemelerinin görüntüsünden mutsuz olan kadın ve erkeklerdir. Bu size benziyorsa, kozmetik diş hekimlerimiz, en iyi kararı vermenize yardımcı olmak için sizinle tanışma ve porselen kaplamaları tartışma fırsatını memnuniyetle karşılıyorlar. Porselen veneerler kendi başlarına dikkate değer sonuçlar sunar, ancak aynı zamanda sayısız ağız sağlığı ve güzellik sorununu gidermek için diğer kozmetik ve onarıcı prosedürlerle birleştirilebilir. Bu yaklaşım ihtiyaçlarınız için daha uygunsa, kozmetik diş hekimliği konsültasyonunuz sırasında tüm seçenekleriniz hakkında bilgi vereceğiz.

Porselen diş kaplamasında kullanılan bir diğer yöntem ise full porselen kaplamalardır. İçerik olarak normal porselen kaplamadan daha dayanıklı malzemeden üretilirler. Full porselen kaplama yönteminde metal veya zirkonyum destekli porselen kaplamalar gibi ek bir materyal destek gerekmez.
Yaprak porselen diş kaplama ise özellikle renginden şikayet edilen veya minesi çatlamış dişlerde tercih edilen bir uygulamadır. Porselenden hazırlanan çok ince bir tabakanın diş yüzeyine yapıştırılması ile gerçekleştirilen bu teknik diş ile mükemmel uyum sağlar. Parlak ve ışığı yansıtan özelliği yanında pürüzsüz yüzeyi sayesinde de aşınması zordur. Ortalama ömrü 10 yıl olan porselen kaplamalar, günümüzde en fazla tercih edilen estetik diş uygulamalarındandır.

Porselen veneerler için iyi bir aday olup olmadığınızı öğrenmenin en iyi yolu, kişisel ve bilgilendirici bir danışma için bizimle görüşmektir. Konsültasyonunuzu planlamak ve tüm kozmetik diş hedeflerinize ulaşmanıza nasıl yardımcı olabileceğimizi öğrenmek için lütfen çevrimiçi olarak bizimle iletişime geçiniz

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp