Diş Eti Beyazlatma

diş eti beyazlatma

Diş Eti Beyazlatma, diş eti renginiz çok koyu ve bu durumdan sizi mutsuz ediyorsa , Diş eti beyazlatma yöntemi ile tedavi olarak mutluluğunuza kavuşabilirsiniz.

Diş etleri, güzel görünümlü bir gülümseme portresi oluşturmak için dişlerin resmine çerçeve olarak tanımlanabilir. Hoş bir genel gülümseme elde etmek için güzel, sağlıklı görünen diş etlerine ve dişlere sahip olmak önemlidir. Lazerle diş eti beyazlatma, uzun vadeli sonuçlarla dişlerinizi parlatmanın yeni bir yoludur.

Diş eti pigmentasyonuna vücudumuzdaki doğal bir madde olan melanin neden olur. Melanin, cildimizi yaz aylarında daha koyu yapan şeydir ve çillerde, güneş lekelerinde ve yaşlılık lekelerinde bulunabilir. Bazı insanların diş etlerinde aşırı üretken melanin vardır, bu da diş etlerinin kararmasına veya siyah noktalara neden olur.

Neyse ki, koyu renkli veya benekli diş etleri olan kişiler için, diş etindeki koyu veya benekli tonları gideren, dişeti depigmentasyonu (veya basitçe ‘diş eti beyazlatma’) adı verilen bir prosedür vardır. Yıllar içinde muazzam bir şekilde gelişen birçok sakız ağartma yöntemi vardır. Popüler yöntemlerden biri lazer yöntemidir.

Diş Eti Beyazlatma Prosedürü

Başlangıçta, diş eti ağartma için gerekli pigmentasyon miktarını ve türünü belirlemek için ayrıntılı bir değerlendirme yapıyoruz. Daha sonra lazer sakız ağartma maliyetlerini içeren ayrıntılı bir tedavi planı sunacağız.

Diş eti beyazlatma prosedürünü gerçekleştirmek için en son Sınıf 4 Diyot lazer kullanıyoruz. Ayrıca, hissedilen herhangi bir rahatsızlığı en aza indirmek için bir miktar anestezik olacaktır. Çoğu durumda, sadece 20 dakikalık bir randevuda tamamlanır. Bazı hastaların rötuş tedavisine ihtiyacı vardır, ancak bu pigmentasyonun derinliğine bağlıdır.

Hastaların büyük çoğunluğu için iyileşme süresi birkaç gün içinde hızlıdır. Bu, lazer sakızı depigmentasyonunu dişleriniz için ekonomik bir bakım yöntemi yapar. Bunun nedeni, tedavi sırasında ve sonrasında minimum rahatsızlık vermesidir.

Diş eti beyazlatma işleminin süresi kişinin gülüşünün ağzının köşesinden köşesine ne kadar uzağa gittiğine bağlıdır. Aynı zamanda insanlar gülümsediğinde dudak hareketliliğine – dudağın ne kadar yükseldiğine – bağlıdır. Bazı kişilerde dudak çizgileri yüksek, bazılarında ise düşük dudak çizgileri vardır. Kara noktaların veya karanlığın ne kadarının giderilmesi gerektiğini belirlerken bu faktörler dikkate alınmalıdır. Sakız beyazlatma prosedürü bir ark için yaklaşık 45 ila 60 dakika sürer. Çoğu insan sadece üst kemeri yapmayı tercih eder.

Herhangi bir diş eti beyazlatma işleminden sonra diş etlerinde bir miktar ham ve kızarıklık olacaktır, ancak dört gün içinde iyileşecek ve sonuç güzel pembe diş etleri olacaktır. Diş etleri iyileştikten sonra biraz rahatsızlık hissederseniz, rahatsızlığı gidermek için sadece   bir ağrı kesiciye ihtiyacınız vardır. Sakız depigmentasyonu uygulanan çoğu insan, bunun çok kolay ve anlaşılır bir prosedür olduğunu fark eder. Yurtdışından ( Dental Tourism ) gelecek olan hastalarımız öncesinde ağız içi fotoğrafı istemekteyiz.

Tedavi planlaması ve diğer detayla için bizden bilgi alabilirsiniz.

Leave comment

Mecidiyeköy

Şişli, İstanbul

0 544 856 8116

Telefon & WhatsApp

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi - C.tes: 09:00 - 19:00

Mail

bilgi@estetikdentalimplant.com
× WhatsApp